Over ConnectOpinions

ConnectOpinions is de website waarop de mening van België centraal staat. Met korte polls willen we te weten komen hoe België denkt over actuele onderwerpen. Nadat u via de poll uw mening heeft gegeven zie je direct wat de rest van België vindt van deze stelling. Onze polls richten zich op verschillende onderwerpen.

U kunt jezelf ook inschrijven om mee te doen aan grotere onderzoeken. Ook in deze onderzoeken geeft u uw mening over verschillende onderwerpen. Voor deze onderzoeken krijgt u zelfs betaald!

Kan u veel geld verdienen met het invullen van vragenlijsten? Nee, dat niet. Als het u enkel te doen is om geld te verdienen, dan is dit misschien niet iets voor u. U moet het vooral belangrijk vinden dat u invloed kan hebben met uw mening. Natuurlijk snappen we dat het leuker is wanneer er iets tegenover staat. Daarom ontvang je vaak een financiële vergoeding, een leuke prijs of de uitkomsten van een onderzoek.

Betaald krijgen voor je mening

Uw mening is erg belangrijk voor bedrijven en andere partijen. Daarom vinden wij van ConnectOpinions het van belang dat u hiervoor beloond wordt. U krijgt een financiële vergoeding door mee te doen aan de onderzoeken waarvoor we u uitnodigen. De hoogte van deze vergoeding verschilt per onderzoek. Dit is geheel afhankelijk van de lengte van het desbetreffende onderzoek en de doelgroep die we zoeken.

Prijzen winnen met je mening

Naast goede vergoedingen verloten wij leuke prijzen onder onze leden. Denk hierbij aan producten van onze opdrachtgevers, VVV-bonnen, krasloten of leuke gadgets. Verder geven we per kwartaal enkele hoofdprijzen weg, zoals bijvoorbeeld een Ipad! De winnaars van de prijzen komen op deze pagina. Hoe vaker u meedoet, hoe meer kans u maakt op prijzen!

De resultaten kunnen zien

We delen graag de resultaten van onderzoeken waar u aan meedoet. Deze resultaten worden als artikel geplaatst op ConnectOpinions. Zo kun je op een leuke manier de resultaten van het onderzoek lezen en weet u hoe wij in België denken over bepaalde onderwerpen.

Bescherming persoonsgegevens

ConnectOpinions houdt zich strict aan de gedragscodes voor onderzoek en statistiek. Wij gaan daarom verantwoordelijk om met persoonsgegevens. Daarnaast voldoen we aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hiermee verklaren wij dat wij uw persoonlijke informatie niet aan derden geven en dat uw deelname aan onderzoeken volledig anoniem is.

ConnectOpinions - VL maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.