Over Connect

ConnectOpinions is de website waarop de mening van Belgie centraal staat. Met korte polls willen we te weten komen hoe Belgie denkt over actuele onderwerpen. Nadat je via de poll jouw mening hebt gegeven zie je direct wat de rest van Belgie vindt van deze stelling. Onze polls richten zich op verschillende onderwerpen. Je kunt jezelf ook inschrijven om mee te doen aan grotere onderzoeken. Ook in deze onderzoeken geef je jouw mening over verschillende onderwerpen. Voor deze onderzoeken krijg je zelfs betaald! Kan je veel geld verdienen met het invullen van vragenlijsten? Nee, dat niet. Als het je enkel te doen is om geld te verdienen, dan is dit misschien niet iets voor jou. Je moet het vooral belangrijk vinden dat je invloed kan hebben met jouw mening. Natuurlijk snappen we dat het leuker is wanneer er iets tegenover staat. Daarom ontvang je vaak een financiële vergoeding, een leuke prijs of de uitkomsten van een onderzoek.

Betaald krijgen voor je mening

Jouw mening is erg belangrijk voor bedrijven en andere partijen. Daarom vinden wij van ConnectOpinions het van belang dat je hiervoor beloond wordt. Je krijgt een financiële vergoeding door mee te doen aan de onderzoeken waarvoor we jou uitnodigen. De hoogte van deze vergoeding verschilt per onderzoek. Dit is geheel afhankelijk van de lengte van het desbetreffende onderzoek en de doelgroep die we zoeken.

Prijzen winnen met je mening

Naast goede vergoedingen verloten wij leuke prijzen onder onze leden. Denk hierbij aan producten van onze opdrachtgevers, VVV-bonnen, krasloten of leuke gadgets. Verder geven we per kwartaal enkele hoofdprijzen weg, zoals bijvoorbeeld een Ipad! De winnaars van de prijzen komen op deze pagina. Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt op prijzen!

De resultaten kunnen zien

We delen graag de resultaten van onderzoeken waar jij aan meedoet. Deze resultaten worden als artikel geplaatst op de site. Zo kun je op een leuke manier de resultaten van het onderzoek lezen en weet jij hoe wij in Belgie denken over bepaalde onderwerpen.

Bescherming persoonsgegevens

ConnectOpinions houdt zich strict aan de gedragscodes voor onderzoek en statistiek. Wij gaan daarom verantwoordelijk om met persoonsgegevens. Daarnaast voldoen we aan de Wet bescherming persoonsgegegevens (Wpb). Hiermee verklaren wij dat wij jouw persoonlijke informatie niet aan derden geven en dat jouw deelname aan onderzoeken volledig anoniem is.

Doe mee en steun goede doelen

Helaas heeft de wereld te maken met mensen die ziek en/of minder bedeeld zijn. Bij Opiniemeters vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo steunen wij onder andere Warchild en het AVL (Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis). Aan het AVL doneren wij jaarlijks om onderzoek te stimuleren. Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis is een unieke plaats waar zorg en onderzoek samen komen. Het belang van de patiënt en het bieden van de beste behandelmethoden staat voorop. De zorg om het welzijn van een ander is ook de drijvende kracht achter War Child. War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden. Ze streven naar een beter leven voor oorlogskinderen, want kinderen horen niet thuis in een oorlog.

ConnectOpinions - VL maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.