Over ConnectOpinions

ConnectOpinions is onderdeel van Panel Inzicht. ConnectOpinions is bedacht en gestart door Mark, maar zeker niet alleen door hem gemaakt. We werken elke dag met z’n allen keihard om het beste panel van Nederland te worden! Mark heeft Panel Inzicht ooit opgezet tijdens zijn studie. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste onderzoekspanels van Nederland. Elk jaar voeren we meer dan 1.000 onderzoeken uit voor onze klanten. Met een klein hecht (vrienden)team werken we met ziel en zaligheid aan het bedrijf. Eerst vanuit een studentenkamer, daarna vanuit een verzamelpand en nu alweer jaren vanuit ons eigen kantoor in Ermelo.(Waar hoor ik je denken? Dat is vlakbij het Dolfinarium in Harderwijk).

ConnectOpinions is onze grote trots. Het is een feest om contact te houden met onze steeds groter wordende achterban. Onze focus ligt op onze leden. Jullie dus! Elke dag onderhandelen we met onze klanten om voor jullie mooie vergoedingen, leuke prijzen en natuurlijk interessante onderzoeken te regelen. We gaan hier best ver voor. We vragen iedere klant lief om ook een superprijs ter beschikking te stellen. De meest bijzondere is misschien wel de PSV bal gesigneerd door de hele selectie (al is niet iedereen PSV fan bij ons ;-)). Daarnaast proberen we als community ook wat terug te doen voor de samenleving. Daarom steunen we o.a. het AVL Nederlands kanker instituut.

We werken allemaal door elkaar heen en proberen er voor te zorgen dat iedereen alles kan. Als je ons dan toch een beetje in een kader wil plaatsen, dan kun je ons zien als drie afdelingen: ons IT-team, ons panel & project management team en ons verkoopteam. Met z’n allen zorgen we ervoor dat het panel zo goed mogelijk functioneert voor onze leden. Niet alles gaat altijd goed. Sorry daarvoor. We plaatsen trouwens af en toe wat foto’s van onze activiteiten, dan weet je hoe het er bij ons dagelijks aan toe gaat! Kijk nog eens rond op onze website en neem gerust contact op als je vragen of opmerkingen hebt.

Ik wens jullie heel veel plezier bij mijn onderzoekspanel!

Groeten! Mark

ConnectOpinions - VL maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.